LPG Behandling

LPG Behandling

En lpg behandling är en mekanisk djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen, vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen. Svullnader i kroppen minskar och kroppen får ny energi. Behandlingen stimulerar kollagen och elastin i huden och ger även en uppstramande effekt vilket kan ses som förebyggande för cellulliter.

Det är en naturlig metod som används för en långsiktig fettreducering som leder till en slankare figur. Lpg fokuseras på lokala fettreserver och problemområden där man eliminerar djup fettvävnad som inte försvinner genom träning.

Lpg behandlingen stimulerar och skulpterar om kroppen på ett sätt som snabbt ger tydliga resultat, en av anledningar till varför fitness entusiaster och professionella använder metoden regelbundet.

Antalet behandlingar som behövs för bästa resultat varierar beroende på kroppstyp, fysik, ålder samt kostvanor. Att själv hålla sig till en nyttig kost samt att motionera regelbundet bidrar självklart till att resultatet bibehålls. Behandlingen passar både män och kvinnor.