FIBROMYALGI / LPG REHAB

Vad är fibromyalgi?

Det är ett kroniskt tillstånd sällan forskat i Europa, ofta diagnostiseras och studerat i USA, vilket manifesteras av värk i kroppen, muskelvärk, huvudvärk, trötthet, sömnstörningar, överkänslighet.

Fibromyalgi skadar inte muskler, leder eller organ och finns otaliga sätt att kontrollera det. Om inte kontrolleras, uppleva en depressiva tillstånd, har svårt att sova eller känner att din energi saknas. Dessa symtom är tillräckligt för att skada både ditt yrkesliv och familj. Men med behandlingen, kan du återgå till arbete och dagliga aktiviteter inom kort.

För närvarande, är fortfarande okänd orsak till fibromyalgi. Vissa experter tror att detta inträffar hos personer med känsliga nervceller, andra menar att kan bero på skador orsakade av olika händelser i livet (sjukdom, olycksfall, dödsfall, etc). Den kan förekomma som ett resultat av en virusinfektion eller en period av maximalt tryck. Man tror att fibromyalgi är baserad på en förvrängd uppfattning manifesteras genom psykologisk komponent av smärta. Faktum är att sjukdomen förekommer hos människor som är känsliga för smärta, depression eller ångest, vilket är varför det kallades den centrala känslighet syndrom.

Det vanligaste symtomet är muskelsmärta, ryggvärk, nacke. Det finns vissa punkter på kroppen med akut överkänslighet. Fibromyalgi orsakar trötthet och sömnstörningar. Mindre vanligt är huvudvärk, morgon diffus smärta och colon irritabile.

Fibromyalgi är ett kroniskt tillstånd och kan inte botas, men det kan förbättras så under livet kan ha perioder där du inte kommer att känna någon smärta samt den tidsperiod under vilken smärtan känns hårdare, hos vissa personer under perioder av fukt eller stress.

Hur fibromyalgi diagnosen?

Diagnosen ställs genom din reumatolog och bygger på två saker: först testa läkare om smärtan känns i hela kroppen och i andra hand om smärtan finns bara i vissa punkter som kan identifieras genom palpation. Det kan lätt förväxlas med andra sjukdomar såsom reumatism, reumatoid artrit, lupus, depression, kronisk trötthet.

Att slappna av våra muskler för att hjälpa blodcirkulationen och även uppvärmning. När våra muskler lossna ochhuvudvärk försvinner  börjar känna sig mer avslappnad. Godkänd, då våra muskler är avslappnade och verktyg närkroppsvärmen är konstant, då blodcirkulationen cirkulerande normala så börjar att mår bra.Den år mest effektiva behandlingen mot fibromyalgiei.Det rekommenderas av många läkare.

LPG rehab

  • Minskar svullnad
  • Lindrar smärta
  • Behandlar ärrvävnad
  • Minskar stelhet i lederna
  • Minskar stelhet i muskeln eMer sportskada
  • Minskar stelhet eMer artros
  • Behandlar akuta eller kroniska sen inflammaOoner
  • Minskar inflammatoriska reakOoner
  • Lindrar fibromyalgismärtor