SYRABEHANDLINGAR

Innovativa peelingar för hudförbättringar

En enstaka syrabehandling räcker ofta inte för att stimulera huden tillräckligt mycket för att uppnå önskade resultat. Det kan därför vara nödvändigt med en serie DermaPeel-behandlingar. DermaQuests hela sortiment av peelingprodukter har utvecklats av ledande hudläkare och kemister. Dessa revolutionerade syrabehandlingar av högsta klass utgör en effektiv behandlingslösning för ett stort spektrum av hudproblem utan att ge besvärade biverkningar.

DermaPeel treatments

  • Acne: En lätt peeling som levererar höga koncentrationer av anti-acneingredienser djupt ner till roten av problemet och håller det under kontroll. Behandlingen gör din hud mjuk och stramar upp dina porer. Om du har problem med acne är det en stor fördel att börja behandla tidigt för att minska risken för ärrbildning. Inom DermaPeels finns det flera möjligheter: Pumpkin Resurfacer, Salicylic Acid Peel, Glycolic Peel och Modified Jessner Peel.
  • Skin Aging: En mjukgörande och hudföryngrande, lätt peeling som ger påtagliga resultat mot ålderstecken. Denna behandling stimulerar hudcellerna långt ner i dermis och förbättrar kollagen- och elsastinproduktionen. Fina linjer, slapp hud, solskador m.m. behandlas effektivt. Du kan välja mellan Alpha Peptide Resurfacer, Modifierad TCA och Retanol.
  • Pigmentering: Denna typ av peeling är speciellt lämpad för behandling av hyperpigmentering. De aktiva ingredienserna tränger försiktigt in i pigmentcellerna och får oönskat pigment att gradvis försvinna med en jämnare hudton som resultat. Använd Lactic Acid Resurfacer.

Vilken DermaPeel är mest lämplig för din hud?

Det finns ett antal alternativ med olika styrka från lätta peeling ed successiv förbättring och inga biverkningar till kraftfulla djupgående peelingar med omedelbara resultat och en viss konvalescens. Under konsultationen går din DermaQuest™ -specialist igenom de olika alternativen och utvärderar vilken metod som passar bäst just för dig. Alla DermaPeels består av en serie behandlingar som måste kobineras med speciella produkter för hemmabruk för att kunna garantera ett optimalt resultat.

Hur fungerar DermaPeel?

En DermaPeel-behandling följer alltid samma utprovade och resultatinriktade produkter:

  • Steg 1: Rengörning
  • Steg 2: Förberedande behandling
  • Steg 3: DermaPeel
  • Steg 4: DermaQuest™ hudförbättrande produkter
  • Steg 5: DermaQuest™ produkter för egenvård

Gör en DermaPeel ont?

Hur mycket du känner under behandlingen beror helt på styrkan på den DermaPeel som används. Detta kan variera från en rodnad till en stickande känsla. Din terapeut kan använda fläkt för att lindra besvären.

Konvalescens?

Direkt efter en behandling kan du se en viss rodnad. Detta är normalt och försvinner snabbt. Var noga med att följa instruktionen för efterbehandlingen.
Läs mer om  hudbehandling