LPG LIFTMASSAGE

LPG Liftmassage

Liftmassage är den enda tekniken av sitt slag i världen med dokumenterade studier och vetenskapliga bevis. Massagen behandlar och reparerar din hud på djupet. Redan första behandlingen ger synligt resultat som spänst och lyster – helt utan injektioner eller skalpell.

 

 

Överlägsna resultat:

 • Reducerar linjer och rynkor, samt förebygger nya i och med ökad
  kollagen-och elastin produktion.
 • Stramar upp huden
 • Minskar dubbelhaka & stramar upp halsen
 • Slätar ut och stramar upp dekolletage
 • Motverkar påsig, trött och glåmig hy
 • Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet
 • Tar bort döda hudceller (huden blir renare), ger en smidigare &
  fastare hud med ungdomlig lyster.

Hur går en Lpg liftmassage till?

Det är en icke-kirurgisk mekanisk massageteknik som genom djupgående stimulerande massage lyfter och slätar ut din hy och tar fram ansiktets konturer. Cirkulationen för-bättras och behandlingen rekommenderas även för acne ärr och behandling av fina rynkor.

Själva behandlingen tar ca 35 minuter och är skönt av-kopplande. För ett varaktigt resultat rekommenderas en kur, mellan 10-20 ggr .Under kuren gör man behandlingen 2 gånger i veckan. Därefter, för att underhålla men även förbättra resultaten, räcker det med endast 1-2 behandlingar i månaden.

Lpg Massagen passar alla hudtyper åldrar och är riskfri, den passar även den mest känsliga

Det är även ett alternativ till dig som inte lämpar sig för IPL-behandling pga medicin/hudtyp, eller inte vill göra ett så drastiskt ingrepp som kirurgiskt ansiktslyft.

Liftmassage innebär inga som helst biverkningar eller risker, och passar både män och kvinnor som vill ta hand om sin hud på bästa sätt! Människor i alla åldrar kan dra nytta av behandlingen – om du är ung så innebär liftmassage att du håller igång huden egna, naturligt höga produktion av kollagen och elastin lite längre och alltså åldras senare! Om du är lite äldre, med synliga linjer och/eller oelastisk hud, så får du dels ett synligt resultat i form av ett lyft och mindre framträdande linjer, samt förebygger nya ålderstecken.

Lpg Liftmassage