Dermastamp/ Skinpen

Klassisk ansikts behandling

Våra ansiktsbehandlingar anpassas efter din hudtyp och önskemål. Vi använder oss av produkter från Restylane, Dermaquest och ekologiska Magiray med salter från Döda havet..

Essentials DermaFacial 60 min: 695kr

Peptide Vitality DermaFacial 60 min: 695kr

Kraftfulla peptider återfuktar och ger näring åt en åldrande hud och svarar för resultatet av denna behandling. Den ger mogen hud verktygen att bekämpa tecken på åldrande och det nödvändiga motståndet för att hålla den i schack.

C Infusion DermaFacial 60 min: 695kr

En vitaliserande behandling som återställer de negativa effekterna som orsakats pga av stress och exponering för skadliga miljöfaktorer, i vår hud. Idealisk för alla hudtyper som behöver en energiboost eller som regelbundet underhåll.

DermaClear DermaFacial 60 min: 695kr

En djuprengörande behandling som stimulerar läkningsprocessen av en överbelastad och/eller acnebenägen hud. Denna behandling levererar kraftfulla antimikrobiella aktiva ingredienser för att förhindra acneutbrott.

SkinBrite DermaFacial 60 min: 695kr

En effektiv ansiktsbehandling som ger stöd i de dagliga hemmavårds rutinerna när det gäller pigmentproblem.

Sensitized DermaFacial 60 min: 695kr

Denna behandling är lämplig för alla hudtyper som upplever rodnad och irritation på grund av känslighet. Ingredienserna hjälper till att lugna, mjukgöra och återställa huden.

DermaCremas Lyx DermaFacial:

Stem Cell 3D DermaFacial 60 min: 750kr

Denna ansiktsbehandling med produkter baserade på växtstamceller tar hand om alla aspekter av åldrande. Denna lyxiga DermaFacial kan vara support åt DermaPeeling behandlingarna för att förbättra resultatet och motverka effekterna av åldrande.

I alla behandlingar ingår följande moment:
Steg 1: Rengöring
Steg 2: Exfoliering
Steg 3: Portömning
Steg 4: Terapeutisk mask
Steg 5: Eftervårdande produkter
Steg 6: Råd om produkter att använda hemma